Bel: 06-22 86 91 86 - Mail: info@body-scan.nl

Scenar ervaringen.

Bekijk hier de foto’s van de Russische SCENAR-artsen

Let op: Schrikwekkende beelden!

Mijn echtgenoot heeft in 2019 2x wortelinfiltratie lumbaal gehad op de pijnkliniek en nog ééntje begin 2020.
Hij heeft zowel facettaire problemen thoracaal als een discusprobleem L4-L5-S1.
Ik heb mijn echtgenoot gevrijwaard van een rugoperatie, maar behandel hem een paar keer per week.
Ook hij kan ondertussen goed werken en helpt me geregeld met spanningen tgv Scalenus en Trapezium spier.
Ik ben ondertussen ongelofelijk gehecht aan het toestel en zijn fantastische werking.
We hebben de ervaring dat als ‘onderhoud’ het werken met de paws goed resultaat geeft.
Behandel dan zeker nek- en schoudergordel mee. Daar bevinden zich belangrijke triggerpunten.
Het werken met de electroden is eveneens aan te bevelen als aanvullend.
Top toestel dat we geen dag kunnen missen! 🙂 🙂
Ik behandel mijn grote gewrichten, schouder, polsen, ellebogen en ander keer knieën, heupen, enkels. Zoals je adviseerde voor het immuunsysteem.
Het gaat al veel beter met mijn allergieën.
Ik merk nu al veel verschil, ook mijn energie is stukken beter.
En bij snijwonden en brandwonden is het echt super. Dan zie je het verschil al na een paar minuten.
Ik wil je ook graag laten weten dat mijn voet zeer goed op de SCENAR-behandeling reageert.

Niet alleen de pijn is beduidend minder geworden (de blessure voel ik nog wel), maar mijn voet oogt ook veel gezonder. En mijn huid heeft weer een gezondere kleur.
Het verschil met mijn andere voet is opmerkelijk.
Zou SCENAR een goede remedie zijn voor neuropathie? Ik vermoed van wel, en daarom besloten de SCENAR Sport D bij je te bestellen.

Één week later:
Bijgaand vind je de foto van mijn beide voeten. Linkervoet is onbehandeld, rechtervoet behandeld mbv SCENAR (SCENAR Sport D, thuis versie).
Je ziet een duidelijk verschil van kleur.
Mijn rechtervoet is weer warm geworden
in tegenstelling tot mijn linkervoet (altijd koud).
Zoals je weet is de diagnose van de arts neuropathie in beide voeten.
Ik ben met de huidige ontwikkeling heel blij en sinds vandaag behandel ik nu ook mijn linkervoet.

Dank je wel voor het versturen, Olga!
Kan niet wachten 🙂
Je moet het geprobeerd of gezien hebben om het uitmuntend effect van het toestel te geloven.

Met vriendelijke groeten,

Verpleegkundig Pijnspecialist anesthesie PoP (Postoperatieve Pijn)
(geen naam ivm de privacy)

Hoi Olga, ik heb deze week een geweldige ervaring met de SCENAR gehad!
Mijn collega kwam met een zwaar gekneusde hand naar kantoor, zijn hand bleef tussen de deur zitten en was erg dik.
Ik ben naar huis gereden, SCENAR gepakt en zijn hand behandeld.
De zwelling was na 5 minuten bijna verdwenen en hij kon de hand weer gebruiken.
Je zag echt de zwelling verdwijnen.
Waanzinnig!
Eerste indruk van de Scenar:
De Scenar heeft een opmerkelijke impact op mijn hoofdpijnplek.
Tijdens behandeling met de Scenar, gedurende 2 minuten in FM mode, voel ik een tintelingen tot boven op mijn hoofd (de zenuwpijn-scheuten
kwamen juist van het gebied in de buurt van mijn tanden naar de hoofdpijn-plek toe).
Na de behandeling is de hoofdpijnplek pijnloos. Na ongeveer 3 tot 4 uur wordt de hoofdpijnplek weer wat voelbaar.
Dit betekent dat, wanneer ik, voor het eten, het hoofdpijnpunt met de Scenar in FM mode behandel, er tijdens het eten geen pijnscheuten zijn.
Geldt ook voor het poetsen van de tanden: Eerst de Scenar, vervolgens pijnloos poetsen.
Zeer positief !!!
Hoi Olga, het is geweldig!

Mijn vader zijn rugwervel is donderdag ingezakt. Heel veel pijn. Vanmiddag heb ik m weer met de SCENAR behandeld. Nu hij liep daarna als een met spring veren. Zo goed. Wat een verschil ervoor en erna! Telkens zoveel minder pijn! Zo blij!! Ben zo benieuwd hoe het herstel zich verder zal ontwikkelen.

Twee dagen later…
Olga, mijn vader zei dat hij nu kon lopen zonder de rollator.
Ik ben zeer onder de indruk van de SCENAR!
Ik behandelde hem elke dag een kwartier. Nu na 5 behandelingen ZO’n goed resultaat!.

Twee weken later…
Hoi Olga, vandaag na twee weken, rijdt mijn vader de auto, gaat op de fiets.
ONVOORSTELBAAR!

Goedemorgen lieve Olga,
Het is verbazend wekkend!
Mijn man heeft me nu 2 x de Scenar-therapie toegepast (met het apparaat voor thuisgebruik) en er is duidelijk al een verbetering!Ik zal het bijhouden de frequentie van het plassen en urine verlies.
De Nervus Trigaminus behandel ik ook en ook daar heb ik het gevoel dat het beter gaat.
Het is natuurlijk nog vrij vroeg om Echt te zeggen dat het helpt…Maar dat gevoel heb ik wel!

Vijf dagen later:

Ik wil graag dit met iedereen delen.
Ik ben een 64 jarige vrouw met de ziekte van Parkinson. Sinds een half jaar heb ik last van urine verlies en gemiddeld 17 keer per dag moeten plassen.
Ik werd daar helemaal naar van en onzeker. Ik had steken in mijn hoofd, vooral aan de voorkant, dit bij mijn neuroloog gemeld en die liet gelijk een gelijk een MRI maken. Dit was in november. Gelukkig was daar niets te zien.

Hij heeft me doorgestuurd naar de Uroloog, waar ik na mijn vakantie in december en na de feestdagen terecht kon. Diverse onderzoeken gehad waaronder Urodynamisch-onderzoek. Dit houdt in: hoeveel urine in de blaas kan blijven zonder verlies. Dat was 400 cc. Dus, ik heb geen slappe blaas. Ook verloor ik geen urine tijdens hoesten.

De uroloog schreef me medicijnen voor en wel  Vesicare. Vesicare is een geneesmiddel dat wordt voorgeschreven voor de behandeling van urine-incontinentie bij een instabiele of overactieve blaas. Toen ik de bijwerkingen heb gelezen wist ik het zeker ik ging dit middel NIET gebruiken.

Daar ik bij Ir Olga Vogel-Andreyeva hele goede ervaringen heb (zie mijn ervaringsverhaal), ben ik naar haar toegegaan.
Olga heeft gelijk een scan van mijn hersenen gemaakt en wat bleek dat mijn blaas meridiaan die in her voorhoofd begint, waar ik steken had, geïrriteerd is.
Zij heeft bij mij de Scenar-therapie toegepast. Dit houdt in: met het Scenar-apparaat over de meridiaan van mijn blaas die langs mijn ruggenwervel loopt behandeld.
Ik heb zelf vorige keer het Scenar-apparaat gekocht. Mijn man behandeld me nu elke avond en het is onvoorstelbaar… Na 2 dagen behandeling werd het plassen minder.
Nu na een week behandeling is mijn blaas activiteit geheel veranderd: Van 17 keer moeten plassen per dag en urine verlies naar 6 x per dag moeten plassen!

Ik raad en adviseer iedereen met incontinentie – overactieve blaas deze behandeling te laten doen.
Het is onvoorstelbaar!!!
Ik heb weer gewoon een sociaal leven!!!

Dank je Olga


Operatie kleine teen rechtgezet door middel van K-draad( ijzeren pin)
3 weken na operatie dikke ontstoken voet.
Orthopeed schreef antibiotica kuur voor, ik, s wilde dit niet gebruiken.


3 dagen later zonder antibiotica kuur..
Maar met behandeling SCENAR
Weer een normale voet en ontsteking was weg!!

Mijn partner had al wat weken problemen met zijn darmen. Na allerlei uitgebreide ziekenhuis onderzoeken en een screening bij Prescan werd er niets gevonden. Aan de ene kant gelukkig aan de andere kant bleven de klachten: opgezette buik, geen eetlust daardoor vermagering, het was echt een ziek, lusteloos vogeltje.

Toen naar Body-Scan, waar ik zelf al 8 jaar kom. Het is niet te geloven, maar na de eerste Scenar-behandeling ging ik met een heel andere man naar huis. Eentje die dezelfde avond heerlijk aanviel op de avondmaaltijd, hetgeen ik, afgezien van de klachten, daarvoor totaal niet van hem gewend was.

Het was echt niet te geloven. Wij werden zo enthousiast dat we de Scenar voor thuis gebruik zelf hebben aangeschaft, omdat heel af en toe de klachten heel summier terug kwamen, maar tevens omdat hij voor zoveel andere chronische of acute problemen ook zijn dienst kon bewijzen.

Hij gebruikt het apparaat nu zo’n 3 tot 4 keer in de week ’s-morgens en ’s-avonds zo’n 5 minuten en vooral in de buikstreek. Wat blijkt nu als leuke “bijwerking” een boost van het libido, waarover al niet echt klachten waren, maar als een man van 59 op “afroep” kan presteren, ik denk dat menige, zelfs jongere man daar “jaloers” op zou kunnen worden.

Sinds 3 jaar tob ik met trage schildklierproblemen, dat bij mij leidde tot ernstige stemmingswisselingen en tot een enorme vermoeidheid, waarbij ik veel gebrek aan gezonde energie had. Ik kwam bij de internist die op basis van bloedonderzoek die de ziekte “trage schildklier” vaststelde. Ik kreeg in het begin 50 mcg Thyrax voorgeschreven en bouwde successievelijk de dosis op advies van de internist binnen 3 jaar op naar 175 mcg Thyrax. In de beginperiode hielp de Thyrax de symptomen van de ziekte goed te bestrijden, maar telkens merkte ik een terugval.
Ik ben druk met de Scenar in de weer. Het lukt me goed om het apparaat te bedienen. Het behandelen van het punt aan de rechter onderbuik, geeft goede resultaten met de ontlasting. Bij de alvleesklier voel ik wel dat er iets in werking gezet wordt.

Wat wel heel leuk is om te melden is dat ik ‘s nachts regelmatig last heb van mijn heupen, het is dan een zeurende pijn. Ik heb nu al heel wat keren de Scenar gebruikt voor deze klachten. Ik plak dan de pads op mijn heup en zet 5 min. de Scenar aan. Dit 5 min. bij iedere heup. Wat elke keer gebeurd als ik het gedaan heb, dat ik ongeveer 2 uur erna heel veel ontlasting heb.

Ik wilde het je toch even melden, omdat ik de reactie van deze behandeling niet verwacht. Na deze behandeling heb ik ook een tijd geen last meer van mijn heupen ‘s nachts.”

In mijn dagelijks leven was de pijn echt een belasting vooral in de avonduren/ nachten. Door de positieve verhalen die ik via een goede vriendin hoorde, had ik me voorgenomen om mij nog één keer te laten onderzoeken. Jaren en jaren loop ik met buikpijnen, verergerd rondom mijn menstruatie, maar altijd zeurend aanwezig met ’s avonds behoorlijke gasvorming.

Darmonderzoeken, gynaecologische onderzoeken, niets hielp en geen oorzaak vindbaar. In mijn dagelijks leven was de pijn echt een belasting vooral in de avonduren/ nachten.

Na een bodyscan kwam Olga met een aantal oorzaken, tips en behandelingen. Dit waren voedingstips, kuur tegen wormen en een reinigingskuur met plantenextracten en 5x Scenar-behandelingen.

Verklaren kan ik het niet maar ik kan echt zeggen dat ik heel blij ben en me goed voel. Geen zeurende pijn meer in mijn buik en lies, geen gasvorming, geen slapeloze nachten, geen pijn meer in mijn onderrug…

Via een kennis van mijn dochter ben ik in contact gekomen met Body-Scan. Na een afspraak te hebben gemaakt is er een scan gemaakt van mijn organen en hoofd ( Je kunt meekijken op de computer voor je ) en tevens een holistisch bloedonderzoek. Dan is meteen duidelijk wat er mis is in ‘t lichaam, welke tekorten van bv mineralen, sporen enz.

Momenteel ben ik bezig met aangepaste voeding en supplementen, waarna ik over een maand weer een afspraak heb. Ook heb ik een 7 tal scenar behandelingen ondergaan om bepaalde zwakke organen te stimuleren.

Ik moet zeggen dat ik me heel goed voel, energieker en zelfs mentaal voel ik me beter! Sinds die tijd is mijn nachtrust ook prima. Al met al ben ik blij dat ik deze stap gezet heb

De afgelopen 6 jaar heb ik een constante druk boven m’n rechter oor en ook heb ik last van rugklachten. Ik ben hiervoor verschillende keren naar de dokter geweest. De dokter adviseerde: Fysiotherapie en Mensendieck, want het kwam vanuit m’n nek. Niets hielp, ik ben ook nog naar de Hoofdpijnkliniek in Haarlem geweest voor verschillende onderzoeken, maar ook zonder resultaat.

Op eigen initiatief ben ik naar een acupuncturist geweest voor een groot aantal behandelingen. Lichamelijk heeft dat wel wat geholpen, maar de pijn in m’n hoofd ging er niet van over. Voor de rug heb ik nog een behoorlijk aantal behandelingen gehad van een Chiropractor.

De BODY SCAN en de SCENAR behandeling werd mij aanbevolen door een kennis. Uit de scan kwam naar voren dat de druk in m’n hoofd van een zelfde druk was als de druk in mijn been (spataderen), de vaatwanden zijn verzwakt. Door voedingssupplementen en homepatische medicijnen zijn de klachen minder geworden. De klachten in m’n onderrug zijn zelfs helemaal verdwenen.

Je kunt dus stellen dat een BODY SCAN een veel directere diagnose geeft dan alle andere mogelijkheden. Blijf dus niet rondlopen met je klachten als je “uitgedokterd“ bent, maar ik adviseer om een BODYSCAN te nemen.

Ik kan nu uit ervaring zeggen dat een aantal SCENAR behandelingen de klachten doen verminderen of zelfs verdwijnen. De verzekering vergoedt een gedeelte van de behandeling.

De afgelopen 3 jaar heb ik zes ontstekingen gehad aan een wortelpunt en ben ik hiervoor ook zes keer onder het mes gegaan bij de kaakchirurg.

Standaard wordt er bij een kaakchirurgische behandeling een antibiotica kuur voorgeschreven. Door het veelvuldige gebruik hiervan daalde mijn energie niveau en deden zich op den duur ook andere klachten voor.

Hierna besloot ik een body scan en bloedonderzoek te laten doen, omdat ik niet langer op de oude weg wilde doorgaan. Ik hoopte hiermee de oorzaak van mijn tandproblemen te achterhalen, en of er op een andere wijze dan operatief iets aan de ontstekingen kon worden gedaan. De computerscan en het bloedonderzoek hadden voor mij als toegevoegde waarde dat duidelijk is geworden waar de zwakheden van mijn lichaam zich bevinden, en hoe ik hiermee in de toekomst het beste kan omgaan. Met dank aan uitgebreide voedingsadviezen en de op maat gesneden adviezen over supplement(en) gebruik.

Opmerkelijk van de behandeling met het “scenar apparaat” vond ik dat pijnklachten na de behandeling zelf volledig waren verdwenen maar een paar uur later konden terugkomen om dan weer volledig te verdwijnen. Ik hoop dan ook voorgoed verlost te zijn van mijn ontstekingen, maar de tijd zal het leren.

Overigens is het ook aardig te vermelden dat door de behandeling mijn energieniveau aanzienlijk is verbeterd, en dat de spatader op mijn onderbeen minder zichtbaarder is geworden.

Back to Top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen